Even Voorstellen ..... Krista Kamphuis


Krista woont samen met haar vriend, 2 zoontjes, Duitse Herder Dax en Mechelse herder Aika in Houten.

In 2015 is Krista met Dax gestart als cursist bij Werken met je hond en sindsdien niet meer weggegaan. Met Dax is Krista gestart met detectie en reddingshondenwerk, daarna verder gegaan binnen de KNPV Zoekhonden.
Binnen het zoekhondenprogramma van de KNPV hebben ze als combinatie tot nu toe 7 (van de 9) certificaten met lof behaald.
Naast haar werk bij Defensie is Krista in 2016 bij Werken met je hond gestart met lesgeven in detectie, puppycursus en baas-hond contact training.

Vanaf 1 januari 2021 heeft Krista de fantastische kans gekregen om Werken met je hond over te nemen. Deze kans heeft ze met beide handen aangegrepen en is sinds dit jaar de trotse eigenaar van Werken met je hond.

Krista Kamphuis is kynologisch instructeur en gedragstherapeut voor honden. Momenteel volgt zij een opleiding tot voedingsdeskundige voor honden bij Lotte Botter en een opleiding tot fitnessinstructeur voor honden bij Sporthond in Conditie.

Daarnaast is Krista officieel “level 4 detectie instructeur.” en “level 2 Tracking & Trailing instructeur” gecertificeerd door Scent imprint for dogs van Wesley Visscher.

Even Voorstellen ..... Judith van der Veen


Mijn naam is Judith van der Veen. Samen met mijn man, 2 kinderen en Australian Shepherd Duco woon ik in Amersfoort.

Doordeweeks run ik sinds 2015 met veel plezier mijn eigen hondenuitlaatservice. Aangezien ik hiernaast ook graag met mijn eigen hond wilde trainen, ben ik in 2016 bij Werken met je hond terecht gekomen voor detectielessen.
Sindsdien ben ik niet meer weggegaan en geef ik vanaf 2019 puppytraining, baas-hond contacttraining en detectie.

Vooral de combinatie tussen de hondenuitlaatservice en het lesgeven spreekt mij enorm aan.
Bij de uitlaatservice zie ik veel roedelgedrag en werk ik zelf met de honden.

Bij het lesgeven ben ik ook gericht op de baasjes. Hierbij geef ik ze inzicht in hun hond zodat zij deze beter leren begrijpen en het vertrouwen groeit. Het doel is een goede band tussen baas en hond!

Sinds 2016 ben ik Kynologisch Instructeur en ik verwacht in 2022 mijn diploma als hondengedragstherapeut bij opleidingsinstituut DogVision te behalen.

Daarnaast ben ik officieel "level 2 detectie instructeur" gecertificeerd door Scent imprint for dogs van Wesley Visscher.