Wegens omstandigheden worden er momenteel geen lessen Obedience gegeven

Obedience training


Fédération Cynologique Internationale (FCI) obedience training bij Werken met je hond.
Samen werken met jouw hond aan gehoorzaamheid? Dit kan nu met de FCI-Obedience lessen van werken met je hond.

De FCI-obedience is ontstaan uit het vroegere GG (Gedrag en Gehoorzaamheid) en het programma bevat een groot aantal gehoorzaamheidsoefeningen die je uit moet voeren met jouw hond. Van een netjes volgen tot een mooi apport.

Oefeningen waarbij het gaat om perfectie. Mooi recht zitten, strak volgen. Kortom echt iets voor mensen die echt iets meer willen vragen van de hond en niet te vergeten van zichzelf!
De hond gaat jou namelijk feilloos vertellen wat jij fout doet in een oefening.

Tijdens de lessen wordt gewerkt aan oefeningen uit het FCI Obedience programma zoals; volgen, vak sturen, apporteren, commando's (zit, sta en af) en nog veel meer. Kortom een leuke uitdaging voor jou en je hond.

Bij een aantal oefeningen wordt er gebruik gemaakt van de clicker en/of een clicker woord.

Obedience voor beginners
Werken met je hond heeft een cursus voor de starters. Tijdens deze cursus wordt gewerkt aan de start van het volgen, blijven, werken met een clicker en werken met een target.
Kortom voldoende uitdaging voor jou en je hond.

Obedience voor gevorderden
Tijdens deze cursus wordt onder andere verder gewerkt aan het volgen, leert de hond netjes apporteren en wordt gewerkt aan het sturen naar het vak.

Voor wie?
De cursus voor starters is voor mensen die meer willen weten over obedience en al eens een andere cursus gevolgd hebben bij ons of bij een andere school.

De cursus voor gevorderden is speciaal voor mensen die al ervaring hebben binnen de FCI Obedience.

Cursus duur 6 lessen van 1 uur (voor zowel beginners als gevorderden). Locatie Maarsbergen.
Bij regen en kou worden de lessen verplaatst naar de binnenruimte waar volop mogelijkheden zijn om te werken met de honden.